Tiranë, 23 qershor – Eliada Ahmeti, modelja shqiptare që jeton në Greqi, është me origjinë nga Elbasani. Eliada, një vajzë simpatike dhe mbi të gjitha një modele me sharm, jeton për 18 vjet në Greqi bashkë me familjen. Eliada merret me modelim në Greqi tahs e shtatë vjet, ndërsa para dy vjetësh fitoi çmimin “Miss Playmate Greece”.

Pas këtij suksesi, Eliada ka vazhduar me suksese në Turqi, Francë dhe vende të tjera evropiane.

Përveç si modele, Eliada merret njëkohësisht me dietologji dhe jep këshilla bukurie, shëndeti dhe fitnesi për dieta në një institut bukurie në Athinë.

Si shkruan portali Yllpress tha se “bukuria është diç shtazarake nëse nuk përshkohet edhe me mençuri”.

SHPËRNDAJE