Që nga 1 qershori, kufijtë tokësor me vendet fqinje do të jenë të hapur për të gjithë shqiptarët në Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi, pavarësisht nga pasaportat e tyre
Kryeministri Edi Rama njoftoi se Shqipëria do të hapë kufijtë tokësorë me vendet fqinje që nga qershori 1.. Sezoni turistik do të nisë edhe në qershor. Duke filluar nga 1 qershori do të hapen vetëm plazhet e hoteleve, ndërsa nga 10 qershori, plazhet do të jenë të arritshme për të gjithë, tha premieri

SHPËRNDAJE