Ambulance cars arrive at Turkey's largest airport, Istanbul AtaturkPresheve, 28 qershor -Të dhënat e fundit nga Stambolli thonë se 36 persona kanë humbur jetën dhe 147  të tjerë janë të plagosur nga sulmi që ka ndodhu në Stamnoll, transmeton  agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”  (“The National Information Agency “Presheva Jonë”)

 

Shpërthimet e fundit në Turqi kanë qenë të lidhura me separatistë kurdë apo të ashtuquajtur pjesëtar të ISIS-it.

 

“Turqia do taguaj shtrenjte per denimin e vllaut tone Cendrimin..”

qendd..Çëndrim Ramadani nje “zviceran (me origjine shqiptare nga Maqednia) dënuar me  175 vjet burg para dy jave (15.06.2016) për terrorizëm nga autoritetet turke, munde jete shkaku i sulmit te sotem ne aeroportin e Stambollit,  ka konstatuar redaktori dhe eksperti  per ceshtje anti terroriste i agjencise se lajmeve “Presheva Jonë” duke ju referuar burime te saj nga Kosova dhe Turqia.

 

Sulmi në Stamboll: Revansh apo paralajmerim ?

Dy bashkëpunëtorët e tij në aktin terrorist të marsit 2014 janë dënuar me 179 vjet e 6 muaj gjegjësisht 124 vjet e 6 muaj burg. Pas ketij denimi ne qarshin e Prishtines eshte degjuar se “Turqia do ta paguaj shtrenjte per denimin e vllaut tone Cëndrimin..”

Për vrasjen në një pritë të tre personave, dy nga të cilët policë, shqiptari (nga Maqedonia) i rritur në Zvicër (Brugg AG) Çëndrim Ramadani nga një gjykatë turke në Nigde është dënuar me 174 vjet e gjashtë muaj heqje lirie ose me burg të përjetshëm të pesëfishtë.

Prokuroria kishte kërkuar për të 285 vjet e gjashtë muaj burg! Siç eshte konfirmuar, bashkëpunëtorët e tij në aktin terrorist të marsit 2014 janë dënuar me 179 vjet e 6 muaj gjegjësisht 124 vjet e 6 muaj burg. Sulmi i së mërkures ne Stambol a kishte lidhje me shokët e “zviceranit” Çëndrim Ramadanit nga Kosova,  është nje revansh apo paralajmerim ?., mbetet te shifet, ka  shkruar ne fund agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” nga Presheva.

 

SHPËRNDAJE