Komuniteti shqiptarë në Zvicër ka rastin të dëgjojnë vargjet nga shkrimtarë tanë të njohur të prirë nga z.Shyqri Galica (kryetar i SHSHK) pastaj Sabile Basha, Begzad Baliu, Arif Bozaxhi dhe Arben Hoxha, por jo edhe nga  Adem Demaci emri i të cilit figuron në listën e organizatorëve. Orët letrare do në nisin me Gjenevën, pastaj në Bernë dhe Zurich, njofton agjencia informative « Presheva Jonë »

Gjenevë, 4 shkurt /AIK-Presheva Jonë

Komuniteti shqiptarë në Zvicër në bashkëpunim me shkrimtarë nga Kosova do ta hapin në Zvicër kremtimin e 100-vjetorit të pavarësisë me organizimin e një sër orëve letrare, ku mërgimtarët  tanë gjatë javës së ardhshme kan rastin të dëgjojnë vargje nga anëtarë të Shaqotës së Shkrimtarëve të Kosovë ¨të prirë nga z.Shyqri Galica (kryetar i SHSHK),pastaj nga Sabile Basha, Begzad Baliu, Arif Bozaxhi dhe Arben Hoxha. por jo edhe Adem DeMaci emri i të cilit figuron në listën e organizatorëve. Ky karavan letrar me takimet me diasporën shqiptare do të nisë me Gjenevë (11 shkurt), 12 shkurt në Bernë dhe 13 shkurt në Cyrih.  Ndërsa, Adem Demaci, pak ma vonë  do  të  gjendet në Gjenevë, pikërisht më 21 shkurt.

SHPËRNDAJE