Si pasojë e të reshurave të fundit, acarit  dhe borës së madhe ka bërë të zhduket një qytetarë nga  Medvegja (fshati Vrapcë). Autoritet e Meddvegjës përkundër kërkimeve ai ende nuk  është  gjetur, që  sipas policisë shumë  pak ka gjasa që ai të  gjendet i gjall, njofton AIK “Presheva Jonë”

 

Medevegjë, 4  sshkurt/AIK-Presheva Jonë

 

Acari i madh i këtij dimri duket se i ka shpalle fultë njerëzve siodmos në ato mjiedise malore, fshtara apo edhe mjedise treja me insfrastrukturë të dobët. Ky foht i madh i përcjellur me borë e furtunë ak prekur edhe Kosovë, Shqipërinë, Serbinë,  FYROM-in, Malin e Zi etj  dikund me pasoja  të vogla e dikund me pasoja të mëdha,  duke moskursyer as viktiImat në njerër. Si pasojë e të reshhurave të fundit, acarit  dhe orës së madhe ka bërë të zhdukett një qytetarë nga  Medvegja (fshati Vrapcë). Autoritet e Meddvegjës përkundër kërkimeve ai ende nuk  është  gjetur, që  sipas policisë shumë  pak ka gjasa që ai të  gjendet i gjallë.

SHPËRNDAJE