Kryetari i Mitrovicës dhe kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar komune, Agim Bahtiri, mbajti tubim me banorët e Shipolit para të cilëve shpalosi plan programin e tij qeverisës për mandatin e ardhshëm.

Postimi i Agim Bahtirit:

Shipoli masovikisht e tha fjalën përfundimtare për fitore madhështore pa balotazh.

LVV144 | AB +4

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=410781663745947&id=100044423496553

SHPËRNDAJE