aksidddvvPreshevë, 5 korrik  -Ka ndodhur nje  aksident fatal në (Cukarkë) Preshevë  kur vetura “BMW” (Nga Zvicra-BE) nga Maqedonia hyri në anen e kundërt dhe i meshon nje veture (Reno)  e cila vinte  nga Bujanoca, njofton agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”.

Aksidenti ka ndodhur në autostradë në afërsi të kryqëzimit afër Preshevës në një aksidenti të rëndë eshte mbytur një person.

Rreth aksidenti ne  fjalë dhenësi i policise Dragan Stamenkovic ende nuk ka dhene informacione ne detaje, por sipas njoftimeve ter para, mesohet se nje person (60) eshte i vdekur. Familja prej kater personash te cilet u plagosën, jane derguar ne urgjencë.aksidnddaksqqaksideff

SHPËRNDAJE