aksidddPreshevë, 5 korrik -Para pak një qasti ka ndodhur nje  aksident fatal në (Cukarkë) Preshevë  kur vetura “BMW”  nga Maqedonia hyri në anen e kundërt dhe i meshon nje veture (Reno)  e cila vinte  nga Bujanoca. Sërish  shofer nga Maqedonia mbyt nje person (60)  jo ne Kumanovë, por kesaj radhe  në Preshevë, njofton agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”.

Aksidenti ka ndodhur në autostradë në afërsi të kryqëzimit afër Preshevës në një aksidenti të rëndë eshte mbytur një person.

Rreth aksidenti ne  fjalë dhenësi i policise Dragan Stamenkovic ende nuk ka dhene informacione ne detaje, por sipas njoftimeve ter para, mesohet se nje person (60) eshte i vdekur. Familja prej kater personash te cilet u plagosën, jane derguar ne urgjencë.

SHPËRNDAJE