Kemi pasur edhe ne te kaluaren raportime ne lidhje me paraqitjet publike te z. Agim Ademi, te parit te Federates se Futbollit te Kosoves, sikur qe kane qene rastet kur eshte pare me nje ore dore ne vlere marramendese, mbi 50 000 euro, por edhe me ato cfare vishet z. Ademi, ku ka pasur raste qe nje t-shirt i tij, pas hulumtimeve tona ne trege, kemi pare se kushton mbi 3 apo 400 euro.

Ne suaza te ketyre raportimeve, eshte edhe kjo e dites se sotme kur e kemi pare z. Ademi teksa punet e tije te perditshme i kryen duke u veshur shume “cool” do te thoshin ata qe ndjekin moden apo stilin e veshjes.

Ai eshte pare teksa mbi bluze ka veshur nje kemishe te hapur dhe per tu ndier me komod, ka pervjelur edhe kahet.

Teksa shohim ne njeren ane dalin e z. Ademi, Trimin i cili eshte i njohur per stilin e tij te jetes dhe veshje, natyrshem lind pyetja se a po meson Capital T prej prindit, apo z. Ademi prej djalit te tij.

Nje gje eshte e qarte, z. Ademi po duket bukur dhe shume cool.

 

SHPËRNDAJE