medvvvMedvegjë, 9 qershor  -Në kuadër të vizitës dyditore venbanimeve shiqptare ne Luginene Preshevës  kreu i misionit të OSBE-së në Serbi Peter  Burhard me bashkëpunëtorët e tij vizitoi komunën e Medvegjës, ku udhëheqësit diskutuan jetën ekonomike dhe sociale në komunë, njfton agjencia  elajemeve “Presheva jonë”

Ambasadorët e OSBE-së ka takur pe regre te pare  kret e Medvegjësnjë. Burhard ka zhvilluar nje takimtë ndara me zëvendës Kryetari i Kuvendit Florim Sahitin., Agjencia e lajmeve “Presheva jone” ka mesuar se nga ky takim eshte biseduar per diskrkiminimin e shqiptareve nga Medvegja dhe spastrimin etnik te vendbanimeve shqiptare nga keto anë nga regjimi serb.

 

 

SHPËRNDAJE