Ish guvernatori i Kalifornisë dhe njëherësh aktor i njohur i Holivudit, Arnold Shvarceneger, dhe gruaja e tij, Maria Shrajver, kanë shpallur se po ndahen pas 25 vjet të martesës.

Shvarceneger, 63 vjeçar, shtatë vjet ishte guvernator i Kalifornisë, ndërsa mandati i kaloi në muajin janar.

Maria Shrajver, 55 vjeçare, mbesë e ish presidentit të vrarë amerikan, Xhon F. Kenedi, e kishte lënë punën si gazetare televizive, kur bashkëshorti i saj ishte bërë guvernator.

SHPËRNDAJE