Serbia do të hapë kufijtë plotësisht për qarkullimin e njerëzve nga 1 qershori, me katër vende përreth, njoftojnë mediat e Beogradit.

Siç thuhet, lëvizja me Maqedoninë Veriore, Shqipërinë, Bosnjën dhe Malin e Zi do të liberalizohet plotësisht.

Ky vendim u mor sepse asnjë prej këtyre vendeve nuk ishte vatër e koronavirusit, shkruajn mediat serbe përcjell rtvpresheva.com

Kufijtë e Serbisë për trafikun rrugor, hekurudhor dhe lumenjve janë mbyllur që nga 20 mars.

SHPËRNDAJE