L’image contient peut-être : maison et plein air

Sot me 14 shkurt 2018 tanket serbe ne Presheve qe ngrine lulet dhe buzeqeshjet  e te dashuruarve 

 

Preshevë, 14 shkurt  -Presheva sot gjendet para dy datave ajo e 14 shkurtit dhe 17 shkurtit, te dites se te dashuruarve si po i thone “Shën Valentini” dhe 10-vjetorit te pamvaresise se Kosovës ka gdhire me tanke ne mes qytetit, mu para komune, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” duke sjellur disa foto te derguar nga lexuesit e saj ku shifen tanket e frocave serbe.

 

Tanket serbe ne Presheve qe ngrine lulet dhe buzeqeshjet  e te dashuruarve sot me 14 shkurt

Sot ne qender te qyteti te Presheves , para komune jane pare forca te medha serbe. Se kishin per qellim te trgojne dhembet te dashurarve apo fqinjut qe po krmeton 10-vjtorine  shtetesise, vetem Boegradi. Sot te rinjve dhe te rejave ne Presheve ju ngiren lulet ne dore kur pane tanket serbe n mes qytetit ned kohen kur femijet shkonin ne shkolla perballe artileris se rende e ushtarake serbe…

Foto  e derguar nga qytetare, sa një mije fjalë: Serbia sot i shpallë dashuri Presheves në vend luleve, tanke..

L’image contient peut-être : maison et plein air

SHPËRNDAJE