BEOGRAD -Duket se Boegrdai e ka kaptuar se Burkslei nuk don vende te reja anetare te reja ne BE me krim te organizuar,e mkruupcion.  Prandaj, dukert se serbia kamrru seriozisht mesazhin nga Brukseli sepse vetem kete vit mbi  1000 persona (porfshire ketu edhe brenda policise dhe institucioneve shteterore) ka arrestuar deh futur ne burg. Ministri i Brendshëm Nebojsha Stefanoviq, tha sot se operacioni i fundit policor në 27 komuna dhe qytete jane arrestuar 360 persona për vepra të ndryshme, trasbmeton agencia  elajemeve “Presheva jonë”

 

Arrestime per drgoe, arme nga Subotica deri ne Preshevë 

Ai mbajti një konferencë për shtyp dhe tha se policia ngritur 202 më shumë padi penale për gabimet e ndryshme të punojnë. Arrestime per drgoe, arme nga Subotica deri ne Preshevë. Kur eshte fjala per kete te fundit, ne keuader t ekeitj akcioni MUP-i serb  dje ne Maxherre ka arrestuar dy vllezerit Salihi nga ky fshat per armë.

Stefanoviq ka thënë se arrestimet janë bërë në ditët e fundit dhe se të ndaluarit janë të akuzuar, ndër të tjera për mbajtjen e narkotikëve, armëve, grabitje, pedofilia.
“Disa prej arrestimeve janë bërë në Novi Sad dhe Beograd, dhe policia do të vazhdojë këtë veprim dhe për të mbrojtur sigurinë e qytetarëve”, tha ai.

SHPËRNDAJE