Dialogu mes Kosovës dhe Serbisë vazhdon ta ket

Për zgjidhjen e këtij procesi ende nuk është gjet një formulë edhe pse ka angazhim po thuajse të të gjitha vendeve të fuqishme.

Derisa SHBA-ja po kërkon me ngulm që të rifillojë ky proces sa më shpejtë, analistët politik vlerësojnë se përfaqësuesit në Kosovë dhe Serbi nuk janë të gatshëm për këtë proces

ë vëmendjen e madhe të faktorit ndërkombëtar, por edhe politik ditore në vend.

SHPËRNDAJE