marjjNëna dhe vëllai kanë hequr dorë nga i biris saj serb gazeatri Marijan Mijajlovic, për shkak të vendimit të tij për të pranuar fenë islame i cili nga Marijani u bë Mustafa.”?

 

Nëna e e gazetarit serb behet me fol vetmevete. Do ta shqyej me thikë p…tem qe e pjolla ket djla, qe pranoi islamin ?!
silsms“Sapo kam angazhuar avokat që t’i ndalojë Marjanit qasje në shtëpinë tonë. Do të eliminohet tërësisht nga e drejta për trashgimi. Nga ana e nënës ai është pasardhës i vojvodës Mishiq, kurse nga i ati pasardhës i Milan Toplicës. Po të kisha mundësi, tani në këtë sekondë, do ta shqyeja me thikë mitrën ku e kam mbajtur atë fëmijë”, ka thënë nëna e tij, Olga Mijajlovic (“Samo hoću da kažem da majka koja je rodila Marjana Mijajlovića, kad bi mogla sada, ove sekunde, da svu utrobu iščušpa noževima i prstima, da izbacim gde sam to dete držala.  I od ovoga momenta ja se Marjana Mijajlovića odričem – da mi nije sin. Ni po kojem zakonu ja njega ne priznajem“) transmton agejncia e  lajmeve “Presheva jonë”

serbbMarijan Mijajloviq u konvertua nga feja ortodokse në atë islame në një xhami në Bazel të Zvicrës.

Si dëshmi për këtë është shfaqur videoja në faqen e Facebook-ut: “Muslimani Bosne i Hercegovine”. Mijajlovic e ka thënë kelime-shehadetin, kurse emri i tij prej tash e tutje do të jetë Mustafa.

Vitin e kaluar atij i kishte vdekur babai, gjë që kishte ndikuar në të për t’u larguar nga ekrani televiziv.

Ai ka lindur në Tuzla, kurse në vitin 1992 ka kaluar në Beograd. Në 2009 është kthyer në Sarajevë.

SHPËRNDAJE