vucccPreshevë, 13 korrik -Presidenti i Republike se vogel isj-jugosllave, te Malit te Zi Filip Vujanoviç do te takohe sot ne Beograd me vëllaun e madh kryeministrin serb Aleksandar Vucic, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

President malizias Vujanoviç, i cili po qëndron në punë vizitë në Serbi, sot ne në 14:45 am në ndërtesën e Qeverisë Republika e Serbisë (Nemanjina 11) do të pritet nga i pari i qeverise serbe Vucic.

Agjencia  elajemeve “Presheva Jonë” ka mesuar se gajte e këtij takimi mes Vucicic me paresidnit malaizas Vujanovic do te bisedojne pos basjhkepunimit mes ketyre dy vendeve edh epër mardheniet fiuqnjesore, sidmops me Kosoven. Pas nje ser incidentesh dhe mosmarrveshjes mes Kosoves dhe Malit te Zi po ashut mesohet se E “shtrengon” për Kosovën t mso leshoj pe.. Vucic sot ne Beograd  do ta “shtrengon” presidentin e Malit te Zi për Kosovën qe t’mos leshoj pe..

 

SHPËRNDAJE