euros-036Toulouse, 7 dhjetor  – Doganat njoftoi të martën konfiskimi i më shumë se 350.000 euro në para të gatshme. Ato ishin te  fshehur në bagazhin e një makine të kontrolluar nga polcia në në autostradë në Saint-Jean-de-Veda (F) në afërsi të Montpellier, njoton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Mesohet se paratë duket të jetë e lidhur me trafikun e drogës: qen anti-drogës ka reaguar pozitivisht në ne disa qese te vogla me kokainë. Paratë u kap dhe një hetim nga Shërbimi Kombëtar Gjyqësor Doganor (SNDJ) e Toulouse.

Kur kontrolluar makinën, të regjistruar në Austri, qe e ngiste një serb i cili fillimisht pretendonte se kishte kaluar dy ditë në Spanjë dhe se fundit në Slloveni dhe kishte asgjë për të deklaruar…

 

SHPËRNDAJE