Shoqata e auto-moto shërbimeve në Serbi (AMSS) ka paralajmëruar vozitësit e veturave se tash e tutje kjo shoqatë shërbimet i bënë falas, pa asnjë dinar, njofton agencia informative “Presheva Jonë”.

 

Beograd, 19 qershor

AMSS kërkon shoferëve përgjegjësi për veturën e tyre, ndryshe pronarët e automjetit në të cilin janë gjetur defekt, do të dënohen. AMSS, përpiqet për të zhvilluar ligjin  e këtij veprimi nga ana e shoferit për të kontrolluar saktësinë teknike të një makine të rregullt dhe të sigurt për të marrë pjesë në komunikacion në  mënyrë të përkryer.

SHPËRNDAJE