Serbet as pas nje jave nga ndeshja (Zvicer-Serbi) dhe pas 24 oreve ngha humbaj nga Brazili, nuk pajtohen dha vazhdojne te protestojne me fyerje raciste dhe sulme brutale jo vetem kunder shqiptareve, por edhe kunder te huajve. Ata te deshpruar, ata mllefin e tyre qe arriti mbreme kulminacionin, pasi u shuan shpresat e Serbise per në  Boteror-2018, ne Stuttgart te Gjermanise kerkuan  shfarrosjen e shqiptareve.  Para policise gjermane serbet brohoriten per disa ore duke kerkuar kasphane, vraj, e prej qe shqiptar t’mos ekzistojë..”   (Ubij, ubij,  zakolji, da siptar ne postoji) , njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” e cila sjelle edhe nje VIDEO

 

Maskarrallëku  serbë ne Stuttgard : Ubij, ubij,  zakolji, da siptar ne postoji  Vritni shqiptaret si në kasaphane, qe t’mos ekzistojne më emri shqiptar!

Kete deshtim mllef  serbet po vazhdiojne ta heqin me sulme edhe kunder brazlianeve, policisë austriake, gjermane e vendeve tjera perendimore e here here duke ndezur flamurin shqiptar apo ate te Kosovës.

Skena të pahijshme dhe të trishtuara natën e kaluar në Shtutgart: Tifozët e shpërndarë serbë bërtisnin: “Vritni kroatët, në mënyrë që shqiptarët të mos kenë vëlla” dhe “Vritni si ne kasaphane, se shqiptarët nuk ekzistojnë”, transmetoj agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Unschöne und traurige Szenen gestern Abend in Stuttgart: Vereinzelte Serbische Fans rufen: „Tötet den Kroaten, damit der Albaner keinen Bruder hat“ und „Töte, schlachte, dass der Albaner nicht existiert“

 

 

SHPËRNDAJE