Résultat de recherche d'images pour "autobus Kragujevac granata"Autoritetet e rendit kanë konfirmuar se në pikën kufitare në Jarinje, ka ndaluar një autobus i cili hynte nga shteti serb, në Republikën e Kosovës, pasi aty kanë hasur në disa mjete të dyshimta, që dyshohet të jetë eksploziv plastik. Tash shtorihet pyetja serbet nga Kragujveci drejt Kosoves me granata u isun me luftu a me votu?!, ka shkruar agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Policia gjen eksplozivë e granata në pikën kufitare në veri

Baki Kelani, zëdhënës në Policinë e Kosovës, për Radion Evropa e Lirë tha se tashmë janë arrestuar tre persona të nacionalitetit serb.

“Autobusi është ndaluar në pikën kufitare në Jarinje. Pasi ka kanë hasur në disa mjete të dyshimta, që dyshohet të jetë eksploziv plastik. Si rezultat i veprimit të Policisë janë shoqëruar në stacion policor tre persona të nacionalitetit serb për intervistim, dhe gjitha veprimet tjera do të ndermirën në konsultim të ngushtë me prokurorët kompetentë’’, tha Kelani.

Kelani tha se tashmë janë njoftuar edhe njësitet relevante të Policisë që merren me trajtimin e materieve shpërthyese për hetim të mëtejmë të autobusit

 

Janë çaktivizuar dy granatat e dorës të cilat u gjendën një orë më parë në autobusin me tabela të Kragujevcit, i cili kishte hyrë në Kosovë përmes pikës kufitare në Jarinjë.

Zëvendëskomandanti i Policisë për rajonin e Mitrovicës, Besim Hoti, ka thënë se në autobus janë gjetur dy granata dore si dhe dy detonerë elektrikë. Thotë se granatat janë çaktivizuar nga ekipet e çminimit.

“Policia kufitare në Jarinjë e ka ndaluar një autobus ku ka gjetur dy granata dore të cilat janë çaktivizuar nga njësitë përkatëse të policisë pa ndonjë problem, tre persona janë shoqëruar në stacion dhe janë duke u marrë në pyetje nga Policia e Kosovës”, ka thënë Hoti.

Janë çaktivizuar dy granatat e dorës të cilat u gjendën një orë më parë në autobusin me tabela të Kragujevcit, i cili kishte hyrë në Kosovë përmes pikës kufitare në Jarinjë.

Zëvendëskomandanti i Policisë për rajonin e Mitrovicës, Besim Hoti, ka thënë se në autobus janë gjetur dy granata dore si dhe dy detonerë elektrikë. Thotë se granatat janë çaktivizuar nga ekipet e çminimit.

“Policia kufitare në Jarinjë e ka ndaluar një autobus ku ka gjetur dy granata dore të cilat janë çaktivizuar nga njësitë përkatëse të policisë pa ndonjë problem, tre persona janë shoqëruar në stacion dhe janë duke u marrë në pyetje nga Policia e Kosovës”, ka thënë Hoti.

E ndërkohë në autobus kanë qenë 57 udhëtarë.

Image

 

Janë çaktivizuar dy granatat e dorës të cilat u gjendën një orë më parë në autobusin me tabela të Kragujevcit, i cili kishte hyrë në Kosovë përmes pikës kufitare në Jarinjë.

Zëvendëskomandanti i Policisë për rajonin e Mitrovicës, Besim Hoti, ka thënë se në autobus janë gjetur dy granata dore si dhe dy detonerë elektrikë. Thotë se granatat janë çaktivizuar nga ekipet e çminimit.

“Policia kufitare në Jarinjë e ka ndaluar një autobus ku ka gjetur dy granata dore të cilat janë çaktivizuar nga njësitë përkatëse të policisë pa ndonjë problem, tre persona janë shoqëruar në stacion dhe janë duke u marrë në pyetje nga Policia e Kosovës”, ka thënë Hoti.

E ndërkohë në autobus kanë qenë 57 udhëtarë.

SHPËRNDAJE