Tashmë është bërë hit që këngëtarët të huazojnë këngë nga njëri tjetri. Kënga “Origjinal” e Aurela Gaçes e cila ishte një hit vitin e kaluar, është vjedhur nga dy këngëtarë serbë. Këngëtarët serb Baki B3 dhe Sha, kanë publikuar këngën që cila titullohet “Mami”. Kjo këngë është identike sikurse kënga e “Origjinal” e Aurela Gaçe.

SHPËRNDAJE