Britney Spears dhe Nicki Minaj do të fillojnë turneun e tyre veror më 17 qershor, ndërsa duket se një pjesë të asaj që do të shohim prej tyre gjatë verës do të mund ta shijojmë të dielën në Billboard Awards. Burimet i kanë konfirmuar revistës US se Britney do të ngjitet në skenë.

SHPËRNDAJE