Enver Hoxhaj, kandidati i PDK-së për kryeministër thotë se gara zgjedhore është mes PDK-së e VV-së.

Ai ka ftuar Kurtin e VV-së në pesë debate televizive.

“Gara në këto zgjedhje është mes PDK-së dhe VV-së.

T’i tregojmë ofertat e qytetarët të zgjedhin. Kurtin e ftoj në pesë debate televizive, për ekonominë, shëndetësinë, sundimin e ligjit, politkën e ajshtme dhe të gjashtin për të gjtiha temat e mundëshme”, deklaroi Hoxhaj.

SHPËRNDAJE