Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje! Rexhep Selimi ka thënë se sovraniteti i Kosovës nuk duhet të negociohet me askënd, pavarësisht kërkesave të cilat mund të vinë nga qarqe të caktuara për një dialog politik në mes të Prishtinës dhe Beogradit për zgjidhjen e çështjes së veriut.
Selimi, për epokën e re ka thënë se nuk është e nevojshme që dikush të sjellë në mendjet tona se në veri nuk duhet të përdoret forca. Logjika se nuk duhet të përdoret forca në Veri për të funksionalizuar rendin dhe ligjin është e gabuar”, është shprehur Selimi.

SHPËRNDAJE