Résultat de recherche d'images pour "ramush haradinaj"Preshevë, 11 shtator  -Urimet për zgjedhjen e Ramush Haradinajt në krye te Qeverisë se Kosovës  kane aklkuar tasme kufijte e Kosovës. Zgjedshja e Haradinajt si kryemnister eshte mirëpritur jo vetem në Luginen e Presheves por edhe ne Sanxhak dhe tek te gjithe shqiptaret ne Serbi. Ata njezërit kane uruar Kosoven dhe vet Haradinajn për detyrën e re në postin e Kryeministrit te Republikës së Kosovës. Nje telegram urimi ne adrese te kryeminsitrit te ri kosovar e ka derguar edhe nga Naser Bakic, nga  Shoqata e Shkrimtarëve të Sanxhakut dhe OJQ Zambak, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Naser Bakic: Ne presim që kryeministri i ri i shqiptarëve të Kosovës për të zgjidhur të gjitha problemet, jo vetëm në Kosovë por edhe në Sanxhak

Në emër të Shoqatës së Shkrimtarëve të Sanxhakut dhe OJQ zambak, unë shpreh urimet e mia të sinqerta popullit të Kosovës dhe kryeministrit Ramush Haradinaj, unë dua për vendosjen e bashkëpunimit mes Kosovës dhe Sanxhak dhe për të ripërtërirë Historiska fisnore dhe të gjakut marrëdhëniet e Kosovës dhe Sanxhak, ka shjkruian Nase Bekic,

“Jam e lumtur që Kosova ka marrë një kryeministër të ndritshëm, të guximshëm dhe shumë të punësuar, Ramush Haradinajn. Ne presim që kryeministri i ri i shqiptarëve të Kosovës për të zgjidhur të gjitha problemet, jo vetëm në Kosovë por edhe në Sanxhak. Kjo është një ditë e madhe për Kosovën dhe Sanxhak, unë e di se kryeministri i ri për të bërë një hap të madh në afrimin e popujve nga Kosova dhe Sanxhak, unë e di që ju do të na kuptojnë dhe të kuptojnë problemet tona me seriozitet dhe se qeveria e re e ndryshon gjendjen e popullit të Kosovës dhe Sanxhak. Ramush Haradinaj kishte investuar jetën e tij për të mbrojtur popullindhe vendin e vet  Kosovën, përmes punës së tyre dhe përpjekje të sinqerta për popullin e tij dhe vendi i tij meritoi vendin e Kryeministrit. Për Shoqatën e Shkrimtarëve të Sanxhakut dhe OJQ Zabmak Naser Bakic

SHPËRNDAJE