rahocviapendaaaPRESHEVË, 12 gusht  -Sami Shabani nga Presheva  sot ne oret e para te pasdites ka humbur jetën në pendën e Rahovices, ka mesuar agjencia e lajmeve “Presheva jonë” e cila u gjend pak minuta pas tragjedise ne vendin e ngjarjes-  deshmitaret okular kane pohuar se i ri nga Presheva kishte shkuar tek penda per t u freskuar, per t i bere balla vapes.

 

Pas pak ka rritur në vendin e traghjedise  edhe policia e shoqeraar  nga ndima e shpejtë, por me kot gnithcka isjte vone meqe Samiu vec kishte nderruar jete.brannaaaa

Eshte ky rasti i peste qe te rinj tane humbi jeten ne kete pende gjate kesaj decenie te  fundit. “Siguria”  dhe kushtet e kesaj pende kane mbetur nën meshiren e natyres dhe atyre qe shkojen te lahen qe shpehere behen edhe viktima.

SHPËRNDAJE