Adresse: Ne Bujanoc: Rruga e Gjilanit, pn +381 66 80 55 617
ose
ne Leskoc:  Ul.Vilema Pusman-3

Ekspozite  e madhe e mobiljeve në Leskon ofron deri mbi 50 për qind!..Saloni i mobiljeve ne Bujnaoc apo Leskoc, vetem 10 km nga Presheva,  mendon per ju: Shtepi e bukur me mobile moderne dhe dizajn te bukur. Ne zbritje mbi 50 %, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Në dyqanet e saj në Leskovc, Nish, Vranjë dhe Bujanoc, kompanitë Leskovac 4 M, përveç mobiljeve prej prodhimit të vet, duke ofruar mobilje njohur prodhuesit vendas dhe të huaj, dizajn modern dhe me cilësi të lartë.

 

PAGESA:  Në b12 këste mujore ose nëpërmjet ndalimit administrative në këste mujore 3, 6, 9 dhe 12 me anë të marrëveshjeve

Me qëllim për të kënaqur nevojat e veçanta të konsumatorëve, ne ofrojmë mundësinë e urdhërimin mobilje disa madhësive dhe ngjyrave, kështu zgjedhjen tuaj dhe shtrirjen e konsumatorëve.

Sallon Mega 4M mobilje në Leskovc, në një sipërfaqe prej mbi 6000 metra katror, ​​është më i madh sallë ekspozite mobilje në Serbinë jugore.

Salloni Mega, natyrisht, ka një përzgjedhje mega të mobiljeve të përshtatshme për çdo pjesë e banesës, shtëpisë ose lokaleve afariste. Përmes një gamë të gjerë të produkteve dhe cilësi të lartë, 4M përpiqet për të plotësuar nevojat e konsumatorëve modern dhe justifikuar besimin.

Motivimi për progresin e vazhdueshëm na jep kënaqësinë e klientëve tanë me ndihmën e stafit miqësore lounges 4M lehtë për të zgjedhur mobilje të drejtë për shtëpinë tuaj.

Konsumatorët janë në gjendje për të blerë në kontrolle të pagesave të shtyra në 12 këste mujore ose nëpërmjet ndalimit administrative në këste mujore 3, 6, 9 dhe 12 me anë të marrëveshjeve të huasë me kompanitë dhe punëtorët ndalimit Administrativ për pensionistët në 12 këste mujore.

Përveç furnizimin e mobiljeve me çmime të rregullta, duke dëgjuar për dëshirat dhe nevojat e konsumatorëve, mobilje 4M rregullisht ofrojmë mobilje me çmime të zbritura. Aktualisht, katalogu aktuale veprimit të 24.05. me 30.06.2017. me reduktime të 50% dhe mbi.

përpunimit të drurit, biznes familjar 4M filloi të merret në vitin 1993 pas shumë vitesh e traditës artizanale të prodhimit metalike fletë metalike. Prodhimi i mobiljeve filloi në vitin 2001 në Tapacirnica ndërtuar rishtas objektit për rreth 2000 metra katrorë në fshatin Palikuca pranë Leskovc.

4M Kompania punëson rreth 150 punëtorë. Vazhdimisht duke investuar në modernizimin e linjave të prodhimit, prodhimin e produkteve të reja dhe zgjerimin e rrjetit të shitjes

SHPËRNDAJE