Eshte kjo Prof.Elvira Dervishaj, me profesion psikologe , sot 31 vjeqare. Jeton dhge verpon ne Fieri ne nje mediat kresisht krishtere (ortodoks dhe katolike, por edhe ateistë). Ajo ne ekrt video ka hsphguar kenaqesine, privilejgin t ejete muslimane duke vene shamine dhe duke u integruar ne kuilturen dhe civilizimin islam, fene e paqes  me te sigur ne bote te cilin me pas e perqafojne dhe prinderti e saj, motra e vellezer,  fëmijet e saj..

MASHALLAH..Vajza shqiptare nga Fieri vetëm 16 vjecare mbulohet, agjëron dhe falet..dhe kthen mbare familjen ne fene e të parëve – në islam. Po te njejten fgat e kane edhe shoqet e sja  Albina Nanaj, Sara Tujani te cilat ndjehen kranre me shmi dhe qe jane ne rrugne edrejtete te cilvilzimit boteror- islam

SHPËRNDAJE