Jane keto disa fotografi te pa para me pare, te nje delegacioni perfaqesuesish te futbollit shqiptare, ne vizite ne Federaten Franceze te Futbollit te cilet po lobonin per futbollin e Kosoves, per Kosoven dhe arritjet e saja qe sot po u gezohen te gjithe.

Ne delegacioni ku perberet pervec kryetarit Agim Ademi, jane edhe legjenda Fadil Vokrri, Agim Cana si dhe Isuf Mehmeti dhe Bashkim Hasani.

SHPËRNDAJE