insooffKëngëtari i njohur shiptar Sabri Fejzullahu 70 vjecar ka treguar se e agjeron muajin e shenjtë të Ramazanit. Ai në një intervistë për Prive ka thënë se gjithmonë ka agjeruar. “Ky muaj i madhnueshem të na bashkoj! Ky muaj të na bashkoj! Nje iftar kam qejf me ba n Preshevë..” ka thene Fjezullahu për aghencine e lajmeve “Presheva jonë”

Sabriu kujton kohën kur ishte fëmijë, atëherë kur është zgjuar në syfyr për të mos e lënë nënën e tij të vetme.

Fejzullahu agjerimin e sheh si obligim, ndërsa kohë më parë e ka bërë këtë për t’i shoqëruar prindërit e tij.

Ju kujtojmë se ai së fundmi e ka publikuar këngën e re e cila titullohet ‘Biri im’ dhe në klip e ka marrë djalin e Ermalit.

SHPËRNDAJE