lensnss

Lens, 11 qershor  -Një alarm bombe në trenin Lens-Paris ka terrorizuar të gjithë njerëzit pas ndeshjes mes Shqiperise dhe Zvicrës. Këto incidente, provokime agjencia e lajmeve “Presheva jone” qysh dje 24 ore para ndeshjes i kishte palajmeruar ne nje shkrim me titulluar “Shqipëri-Zvicër, ISIS ose serbët mund të provokojnë me incidente apo të sulmojnë stadiumin Lens të Francës”

 

Treni i shpejte TGV qe udhëtonte nga Lens per Paris i orës 18:32 minuta ka ndalur ne stacionin e Arras pas një alarmi për bombe. Mësohet se mbi 1000 shqiptare ndodhen në tren në rrugn e kthimit për Paris. Disa deshmitare okular, tifoze shqiptare, kane pohuar agjencise se lajmeve “Presheva jonë” se kjo bombe mund te jete nga serbet, per shkak numri te madh te tyre ne lens dhe Francë.

Sipas policisë thuhet se është gjetur një bagazh i pashoqëruar dhe i dyshimte.

SHPËRNDAJE