Në një intervistë për një revistë italiane, aktorja Sabina Began që është njëkohësisht edhe një nga ‘mbretëreshat’ e festave private me drita të kuqe të ish-kryeministrit italian, Silvio Berlukoni, i cili shquhet për dobësinë e tij ndaj femrave, ka hequr çdo dyshim mbi ‘përgjegjësin’ e shtatzënisë së saj. Ajo ka pohuar se fëmija që pret është i Silvio Berluskonit dhe madje se nuk asnjë dyshim rreth këtij fakti duke qenë se ka shkuar vetëm me të.

Por, i menjëhershëm kaq qenë reagimi i Berluskonit, i cili përmes avokatit të tij ka përgënjeshtruar çdo fjalë të aktores Began si të pavërteta dhe trillime, si gjëra që s’kanë asnjë lidhje me realitetin.

SHPËRNDAJE