Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës, kanë hyrë në 15-shën e parë në garën ndërkombëtare të drejtësisë në Vjenë.

Studentët dolën fitimtar nga kjo garë, duke marrë çmimin për përgatitjen e memorandumit më të mirë. Rektori i Universitetit të Prishtinës, Mujë Rugova, i cili priti studentët fitues, tha se ky dikaster po prodhon kuadro për Evropën. ”Studentët po thyejnë kufijtë e liberalizimit të vizave dhe janë pasqyra më e mirë e vendit”, u tha në këtë pritje.

SHPËRNDAJE