granicna-policija-srbije-presevo-beta-1399722827-388851Preshevë, 12 shkrut  – Pjesëtarë të Ministrisë së Punëve të Brendshme kane njftuar për nje valë arrestimesh në Kragujevac t elidhur me krimin si: I. I., N. Gj, P. S. dhe M. B të gjithë nga Kragujevaci dhe i urdhëroi ata për të mbajtur masën për 48 orë, për shkak të dyshimit të bazuar se kanë kryer veprat penale të sjelljes së dhunshme dhe lëndime të rënda trupore, transmeton agjencia  e lajmeve “Presheva jonë” duei ju referuar burimeve te TRK-së (Radio Televizionit te Kragujvcit)

Ekzistojnë baza për dyshim se ata, më 10 shkurt të këtij viti, dy orë pas mesnate, dy të rinj nga Kragujevac, ata nuk janë të lejuar për të hyrë në një objekt hotelierik në Kragujevac, pas së cilës ata janë sulmuar fizikisht.

Me atë rast, njëri prej tyre pësuar lëndime të rënda trupore në formën e fraktura kyçin e këmbës. B. M., për të cilat policia nisi një kërkim, është arrestuar në vendkalimin kufitar Preshevë. I dyshuari ne fjlaë, përveç akuzave penale, afatit ligjor, të zbatohet Prokurorinë Themelore Publike në Kragujevac.

SHPËRNDAJE