Romeo Veshaj është një nga banoret më të përfolur në ‘Big Brother VIP Albania” për arsyeje të dinamikës që krijon.

Një debat me tonë të larta mes Meritonit dhe Romeos po ndodh gjatë spektaklit.

Pasi Meritoni ishte shprehur se “Romeo është totalisht fëmijë, nuk di të luaj”.
Romeo nuk mbanë më duke treguar se “Edhe mua më pyesin tek dhoma e rrëfimeve për ty dhe nuk flas farë”.

SHPËRNDAJE