A ju kujtohet “Nervozi” – Xhevdet Ajeti, shqiptari i cili po mrekullon Gjermaninë dhe Evropën me punën e tij të mrekullueshme gjatë realizimit të projekteve madhështore si stadiumet e futbollit apo asfaltimin e shumë kilometrave rrugë atje.

A keni menduar se kjo ka qenë e gjitha që dinit për z. Ajeti? Jo, jeni gabuar, sepse z. Ajeti eshte pronar i një rrjeti të gjërë SuperMarketesh nëpër Gjermani, sikurse ne qytetin e Ravenzburgut, ku prioritet ka produktet bio e cka është më me rëndësi, produktet shqiptare. Ajeti ka vendosur që Kosovën t’ua sjellë për qytetet e lagjet tuaja, e përmes produkteve të vendlindjes, Kosovën do ta keni nëpër cdo sofër tuajën, të sigurtë dhe ndershmërishtë.

Biznesmeni i mirënjohur Xhevdet Ajeti gjithashtu ka edhe licensën e pijes më të mirë energjike “Shqip King”, konsumimi i të cilës ju bën një malsorë të vërtetë, një energjik e të fortë sikur karateisti Enver Idrizi, i cili është konsumues i rregullt i kësaj pije, cka edhe ia rekomandon të gjithëve.

SHPËRNDAJE