E kthyer në një arenë prestigjioze arritjesh, ku më të mirët e industrisë së ICT-së ballafaqojnë mes tyre idetë, lidershipin dhe gjenialitetin, ICT Awards është shndërruar në eventin më të dashur të komunitetit të ICT-së ndër shqiptare.

ICT Awards është një konkurs kombëtar, unik për nga karakteri dhe përkushtimi, i cili ka për qëllim identifikimin, shpërblimin dhe promovimin e profesionistëve të shquar, udhëheqësve të suksesshëm të biznesit, novatorëve e të rinjve entuziastë të ICT-së.

 

Résultat de recherche d'images pour "ICT Awards albania ardian"

Ashtu si në çdo vend të zhvilluar të Evropës, te rinjtë e Tiranës, Prishtinës, Shkupit e Ulqinit apo me gjerë, do të kenë mundësinë e artë që i jep ICT Awards, jo vetëm duke matur forcat mes njeri-tjetrit, por duke patentuar aftësitë e tyre në një ngjarje ku konkurrohet mes shembujve më pozitiv të shoqërisë, ku jo pak prej të cilëve kanë korrur suksese përtej kufijve të rajonit tonë.

Ngjarja ICT Awards e cila konsiderohet tashmë si një ndër më të rëndësishmet në Shqipëri e Kosovë në fushën e ICT-së, ka arritur që të gjejë mbështetje të gjerë të mediave më të mëdha në vend, aktorëve më seriozë të fushës së biznesit, komunitetit e deri në qeveri, ku vetëm një vit më parë nderohet nga Kryeministri i Shqipërisë me Çmimin Bleta e Artë.

 

Po çfarë sjell eventi i datës 2 Shkurt 2018?

Ceremonia pritet të hapet nga tre fjalime të shkurtra nga përfaqësues të Jurisë si dhe organizatorët e evenimentit, si dhe pasohet nga një mesazh prej kryetarit të Bashkisë së Tiranës z. Erion Veliaj. Një panel diskutimi do të vijojë më pas i përberë nga rastet më të mira të suksesit ndër vite të ICT Awards, të cilët do te rrëfejnë arritjet e tyre gjatë vitit të shkuar si dhe planet e vitit që vjen.

Në fund të ceremonisë është planifikuar një cocktail rrjetëzimi mes te ftuarve. Kompania Albvision është përkujdesur që gjate këtyre momenteve të sjellë një eksperiencë të crypto-currencies në Tiranë, duke sjellë për herë të parë Bitcoin ATM në ketë qytet.

Qyteti: Tiranë | Vendi: Muzeu Historik Kombëtar, Salla UNESCO

Axhenda:

17:30 – 18:00 Regjistrimi & Networking

18:00 – 19:30 Albanian ICT Awards Hapja Zyrtare, Panel diskutimi me historitë e suksesit ndër vite.

19:30 – 20:30 Networking, Cocktail, Prezantimi i Bitcoin ATM

 

Për të gjithë ata që duan të bëhen pjesë e hapjes, mund të regjistrohen në linkun në vijim http://register.ictawards.org/register.html

 

Rreth Albanian ICT Awards

Albanian ICT Awards është një garë mbarëkombëtare unike për nga karakteri dhe dedikimi, që ka për synim identifikimin, shpërblimin dhe promovimin e profesionistëve të dalluar, udhëheqësve të suksesshëm të bizneseve, inovatorëve, akademikëve dhe të rinjve entuziast në fushën e ICT-së. Sistemi shpërblyes i këtij evenimenti realizohet përmes një përzgjedhje të paanshme dhe rigoroze nga një juri e përbërë nga figura të shquara të komunitetit ICT në vend, bazuar në kritere të veçanta etike dhe profesionale të vlerësimit.

 

Rreth ICTSmedia

ICTSmedia si një shtëpi botuese lider në botimet mediatike në fushën e Teknologjisë, Informacionit, Komunikimit dhe Sigurisë. Këtë vit prezanton edicionin e 5-të vjetor kombëtarë të evenimentit shpërblyes “Albanian ICT Awards V.” /ICTSmedia

Artikulli në faqen zyrtare

SHPËRNDAJE