Rihanna mbrëmë kishte pasur një takim, siç tha ajo të parin që prej dy viteve. Të gjithë do të donim të dinim kush është ai mashkull me fat? Por, ja që nuk ishte mashkull fare, por nje femër me emrin Melissa. 

Pastaj Rihannën e kem parë duke puhtuer edhe Rita Orën..duket te dyjat preferojnë njëra tjerrën, preferojnë femrat. Se vërtetë Riahnna  eklipson femrat e tjera dëshmojnë fotot dhe kjo video me poshtë dorë, për dore, goje për goje, faqe për faqe…VAZHDON përmes LIKE...[wp-like-locker]

“Cilido mashkull që është me Katy dhe Cheryl është vërtet fatlum. Dhe jo vetëm meshkujt! Ato janë aq femra të mrekullueshme sa që do të tërhiqnin çdo vajzë në ekipin e tyre. Edhe unë do të mund të kaloja me to,” ka deklaruar këngëtarja 24-vjeçare.

Ajo foli edhe për bukurinë e tyre të brendshme dhe arriti në përfundimin se meshkujt duhet të sillen ndaj tyre si me mbretëreshat.

“Unë e di që shumë vajza mendojnë se kanë mikesha të bukura, por unë me të vërtetë kam shoqet më seksi në botë. Katy dhe Cheryl janë aq seksi sa që kjo pothuajse është ilegale”, ka lavdëruar Rihanna koleget e saja, me ç’rast porositi djemtë se ata do të kenë punë me të nëse ndonjëri do t’i lëndojë mikeshat e saj, shkruan noa.

 

Rihanna doli me Melissa Forde dhe pas takimit ajo nuk hezitoi të shkruante në twitter rreth vajzës me të cilën qëndroi deri në orët e vona.  Gjithsesi, e tëra kjo mund të jetë vetëm një “lojë” e Rihannes pasiqë të gjithë e dimë se sa shumë ajo e don vëmendjen.

Ndërsa këngëtarja pas shumë ankesave se nuk mund të gjejë djaloshin e vërtetë, ajo ka filluar të dalë me vajzat. Rihanna, së fundi ka dalë me mikeshën e saj Melissa Ford në një lokal nate dhe askush nuk ka mundur të paramendonte derisa në Twitter këngëtarja ka shkruar se takimin e parë e ka pasur para dy vjetëve. Më vonë, në të njëjtin rrjet social bukuroshja nga Barbadosi shkruante se ishte në lidhje me të dashurën e tashme, Melisa Ford.[/wp-like-locker]

Për cka Like ?…thjesht për mbrojtjen e  fëmijëve nga fotot, që nuk i takojnë  moshës (-18+)  së tyre.

Ju falemnderit për mirëkuptim !

REDAKSIA

SHPËRNDAJE