Z.Kuci kosnideron se tërheqja e tij nga funksonet e qeverisë « nuk është lojë politike, siq lexojmë aty –këtu, por qëndrime të prera, sepse cdo premtim, cfaredo qoftë ai, unë e kam realizuar… »

 

Prishtinë, 23 qershor

Pas dorhjeqjen së zh.kyreminsitrit të Repbuilikës së Kosovës dr.Hajredin Kuci dëgjohen ca zëra gjoja se ai do të bëhet krynegociator i ardhshëm i bisedimeve të bBukseli mes Kosovës dhe Serbisë. Z.Kuci kosnideron se tërheqja e tij nga funksonet e qeverisë « nuk është lojë politike, siq lexojmë aty –këtu, por qëndrime të prera, sepse cdo premtim,cfaredo qoftë ai, unë e kam realizuar… »

Lidhur me këtë z.Kuci, para pak një qasti i ka deklaruar agjencisë infromative «Presheva jonë » se « as që më ka shkuar mendja për ktëpost  e as që kam pretendime të marr timonin bisedimeves mes Kosovës dhe Serbisë. Ne kemi znj.Tahiri në këtë funksion e cila me mjaft sukses po e drejton..»

SHPËRNDAJE