Rihana mund të jetë një komshije shumë e mirë. Do të mund tu ofronte muzikë dhe pse joedhe argëtim. Këtë shans mund ta ketë shumë shpejt Jay-Z pasi këngëtarja nga Barbadosi është zhvendosur në një vend në perëndim të Londrës për muajt e verës, ngjitur me reperin. Rihana ka vendosur të angazhohet në “Sky Living TB” dhe në Radio 1 Hackney Ëeekend” ndaj i duhet të kalojë drejt Londrës.


SHPËRNDAJE