Edhe pse për publikun shqiptar
është një këngëtare e re, emri i Albanës
do të zërë vend shpejt në tregun
muzikor shqiptar sepse tashmë,
ajo e ka treguar që është e talentuar.
Albana ka realizuar këngë, klipe
dhe së fundi ka publikuar edhe albumin
e saj të parë me titull “Si
herën e parë”. Por jo vetëm kaq…
Albana ishte konkuruese në Eurovizion
dhe megjithëse nuk arriti
ta përfaqësonte Zvicrën, e arriti
suksesin e këngës. Kështu, vajza e
talentuar do të vazhdojë të mbajë
lart emrin e saj dhe të shqiptarëve,
njëkohësisht…

 

 

SHPËRNDAJE