Kur jemi tek kompanit që kryejnë forma të ndryshme të transportit, së pari sigurisht na bie ndërmend kompania më e madhe e veturave me qera “Rent a Car Prishtina” e cila ka numrin më të madhë jo vetëm të veturave në dispozicion, por edhe të klientëve të kënaqur që shërbehen me to.

“Rent a Car Prishtina” është zgjidhja kryesore e bashkëatdhetarëve tanë të cilët mund të bëjnë rezervimin e makinës së tyre online, në mënyrë që sapo të arrijnë në aeroportin ndërkombëtarë “Adem Jashari” t’i pres personeli i për t’ia dhuruar qelësat, pa humbur kohë.
Një statistikë e publikuar së fundi nga stafi i “Rent a Car Prishtinës” që flet për numrin e klientëve për vitin që lam pas, pa dyshim se na lë me gojë hapur, kjo pasi që numri i klientëve gati prek shifrën e 10 000 personave.


Nuk e dijmë se cili është targeti për vitin që sapo kemi hyrë, por, nga ajo që mund të themi pas asaj që kemi parë, kjo kompani ka kapcaitete ta dyfishojë pa probleme rekordin e vitit që lam pas, nëse marrim parasysh numrin e makinave në dispozicion, kualitetin e makinave si dhe “feedback”-un e klientëve, të cilët nëse njëherë udhëtojnë me makinat e tyre, nuk i ndërrojnë më kurrë.

SHPËRNDAJE