Sot, posedimi i një makine për cdo familje nuk është më dicka luksoze, por është nevojë e patjetërsueshme në përditshmëri.

Preshevë, 12 Dhjetor 2022

Pasë parasyshë këtë fakt, regjistrimi vjetor i makinave, shpesh herë din të jetë edhe barrë për familjet me të ardhura mesatare, cka ua vështirëson planifikimet mujore, apo vjetore.
Në lidhje me këtë qështje dhe zgjidhjen më të mirë, ka menduar kompania “ROYAL” – Kontrollimi Teknik, të cilët përveq ofrimi të shërbimeve me cilësi superiore, ata kanë vendosur që pagesa e shërbimeve të kryhet edhe me kiste, pra duke e ndarë shumën totale në disa muaj, në mënyrë që ngarkesa e buxhetit të familjes tuaj të jetë sa më e përballueshme.

Kompania për kontrollimin teknik të automjeteve “ROYAL” në Preshevë, kryen këto shërbime:
Kontrollim TEKNIK të makinës tuaj.
Regjistrim TOTAL i makinës tuaj.
Regjistrimi i stikerëve ngjitës.
Katronin e gjelbërt.

Mos hezitoni ta vizitonin filialën e Kontrollimit Teknik të makinave në Preshevë, prapa shkollës fillore “Ibrahim Kelmendi”, sigurisht se do të bindeni me shërbimet që ofrojnë.
Kontaktoni edhe në numrin e telefonit: 062 665 084

SHPËRNDAJE