bisllssLucern, 30 nëtnor  -Shoqeria civile duhet te reagoj kunder komisionit komunal te Prizerenit i cili provokon dhe nxit akte vandale qe nuk i bejn nder Kosoves , suspendimi nga puna eshte minimumi qe organet perkatese duhet te veprojne.
Partneriteti ekonomik me Turqine eshte ne interesin te dy shteteve asgje me shume .
Kosova nuk bahet as Turqi as Serbi ata qe tentojn ti japin keto ngjyra per te njullos identitetin tone duhet te marrin denimin e merituar!
Ish okupatoret duhet te jene “miqet” ne rendin e fundit te prioriteteve tona te shek te ri!

Sali Bislimi
Aktivisti qeshtjes kombatare ne Zvicer

SHPËRNDAJE