Bernë, 20 prill -Tentim-vrasja ndaj avokatit Azem Vllasi nga Murta Jashari i ndodhur me 13 mars te ketij viti në Prishtinë ngjarja tashme ka kaluare dhe kufijte e saj.  Agjencia  e lajmeve “Presheva jonë” ka mesuar se dosja e  Murat Jashrit eshte duke u trajtuar tashmë edhe nga autoritet zvicerane, na te cilet Prishtina zyrtare ka kërkuar ndihme permes një letre tri dite pas ngjarjes.

Për rastin e Murat Jasharit, Berna ka pranuar një letër nga Kosova. Kërkohet ndihmë nga Zvicra

Agjecia e lajmeve “Presheva Jonë” ka mesuar nga autoritetet zvicerane se Zyra Federale e Drjetesise më 16 mars 2017 ka marrur nje leter nga Prishtina ku kerkohet ndihmë në lidhje me personin ne Murat Jasharin. Zyra e Minsitstrise Publike e Konfederates eshte duke u marrur me rastin ne fjalë. Do theksuar, se i Jashari ka jetuar dhe vepruar me vite te tëra ne Zvicër fillimisht  si anetare i LPK-së.

 

SHPËRNDAJE