Medvegjë, 20 prill  -Policia Leskovac arrestuar është (36) nga afërsi të Medvegjës dyshimit se nga 1 marsi deri në 15 prill me Facebook emërimet tuaja orar profilin ndaj të miturit, për të cilën ai ishte i detyruar për të kryer akte të paligjshme seksuale, rasti u njoftua sot nga MPB, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

I dyshuari, eshte derguar në paraburgim. Ai akuzohet për veprën penale të rrjetit kompjuterik ose mjete të tjera të komunikimit për të kryer vepra penale kundër lirisë seksuale të një të mitur dhe akteve të paligjshme seksuale, tha policia

SHPËRNDAJE