Kushtrimn MALIQI

   -Analist per ceshje gjeopolitike ne Evropen Juglindore

Rast ideal që duke e mbrojtur tërësinë territoriale të Republikës së Kosovës, duke mos lëvizur nga qëndrimet e deritanishëm kryeministi i R. Kosovës dhe shefi i AAK-së z. Ramush Haradinaj ta fuqizojë pozitën në skenën politike si lider i pa-diskutueshëm i luftës dhe paqes.

Mendimi im personal:
1- Ndal Hashim Thaqin në iden e tij pë “korrigjim të kufirit”.
2- Shpall zgjedhje të parakoshme.
3- Ngrit autoritetin në max në popull si lider që nuk bën pazare me territore.
4- I fiton zgjedhjet si lideri më i votuar.
5- Përfundimisht del një figurë politike në Republikën e Kosovës pas Dr. Ibrahim Rugovës që e mund Hashim Thaqin, si strateg politikë i pa konkurrencë që nga viti 2007!

Per fund, kur republika eshte ne rrezik, eshte ky pra nje rast i mire per Haradinaj si lider ta fuqizojë pozitën në skenën politike duke mbrojtur integritetin territorial te Republikës se Kosovës, konfrom Kushtetues se vendit. 


Ps. E pastaj le të bashkoj Luginën me Kosovë

SHPËRNDAJE