Mbreme “Alternativa” per ndryshime tubimin e rradhes e mbajti ne sh.f Ibrahim Kelmendi ne fshatin Zhunice, ku edhe para disa diteve themeloi nendegen e saj, vlen te theksohet se ka me shume se 20 vite qe kur asnjhe subjet politike nuk ka arritur te shtrihet me nendege ne kete fshate.

Ne prani te simpatizanteve te ketij subjekti, fjalen pershendetese e mori antari i keshillit qendror te APN Mr.Sci Fidan Ramizi ku nder te tjera theksoi perqarjen qe koheve te fundit po ndodhin mes shqiptareve ne pergjithesi ku u tha te pranishmeve se “nuk duhet te jemi te perqare mes veti ne pergjithesi si shqiptare ne kete vend te vogel dhe te bukur, shqiptaret po ikin Presheva po zbrazet, ktyre njerzeve ketu i duhen vende te reja pune zhvillim ekonomik transparence,ktyre femijeve ne kete shkolle i duhen libra dhe abetare per te mesuar dhe per tu zhvilliar lireshem. Kjo eshte brenga ime dhe kjo duhet te jete brenga e gjitheve” perfundoi Ramizi.

SHPËRNDAJE