Lotët dhe dhimbja ne familjen Ymeri, kane nisur qe pas marrjes se lajmit te kobshëm qe zemra e 32 vjecarit Besim Ymerit pushoi, e cila menjëherë ka hapur dyert e zisë për te pritur ngushëllime.

Shkruan: Valon BEGZADI

Është përcjellë për ne banesën e fundit 32 vjecari i njohur me ermin Besim Ymeri i cili ka humbur jetën në Zvicër. Ceremonia mortore e 32- vjecarit Ymeri është zhvilluar dje ne fshatin e lindjes Rainc, ashtu sic ishte paralajmëruar ne orën 15.00. Qindra qytetare te fshatit Rainc dhe qyteteve te tjera, përfaqësues te OVL-se së UÇPMB -se, te afërm, përfaqësues te pushtetit lokal si dhe nxënës së shkollës fillore, morën pjese në varrim dhe  ngushëlluan familjen e te ndjerit.

Lotët dhe dhimbja ne familjen Ymeri, kane nisur qe pas marrjes se lajmit te kobshëm qe zemra e 32 vjecarit Besim Ymerit pushoi, e cila menjëherë ka hapur dyert e zisë për te pritur ngushëllime.
Gjatë ceremonisë mortore te afërm te viktimës Ymeri ne adetet sipas traditës se islame, falënderuan të gjithë ata qe u solidarizuan me humbjen e Besimit. Besim Ymeri, ishte ish-pjesëtarë të UÇPMB-së për Zonën e Karadakut të Preshevës.

Gjatë ceremonisë së varrimit të djeshëm, përfaqësisë të OLV-së elaboruan jetën dhe veprën e trimit Besim Ymerit gjatë kohës së UÇPMB-së. Besim Ymeri nga Rainca ka humbur jetën me 25 shkurt, për shkaqe të panjohur ende në një lokal të Neuchatlelit të Zvicrës. Besimi është 32 vjeçar baba i dy fëmijëve në Zvicër ka jetuar me vite të tëra. Sipas mediave zvicerane , ngjarja ka ndodhur në

Gjatë ceremonisë së varrimit të djeshëm, përfaqësisë të OLV-së elaboruan jetën dhe veprën e trimit Besim Ymerit gjatë kohës së UÇPMB-së. Besim Ymeri nga Rainca ka humbur jetën me 25 shkurt, për shkaqe të panjohur ende në një lokal të Neuchatlelit të Zvicrës. Besimi është 32 vjeçar baba i dy fëmijëve në Zvicër ka jetuar me vite të tëra. Sipas mediave zvicerane , ngjarja ka ndodhur në Neuchatel në diskoteken “Highlander”. Në varrin e të ndjerit Besim Ymerit u vunë kurora të shumta lulesh si nga shokë, familjarë, miq, nxënës si dhe nga OLV e UÇPMB-së.

SHPËRNDAJE